Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő, Látogató! :)

Először is szeretnélek üdvözölni az oldalamon!

A weblapomon környezetbarát mosó-, és takarítószereket, szappan-, és krémkészítéshez szükséges alapanyagokat, eszközöket, csomagolóanyagokat, 100 %-os tisztaságú illóolajokat, valamint tanácsokat, recepteket és érdekességeket találsz (fogsz találni-a választékot folyamatosan bővíteni fogom). Bármi tanácsot, észrevételt, hozzászólást, építő jellegű kritikát :) szívesen fogadok e-mailben vagy akár telefonon is!

Szeretném, ha sok ember lecserélné az otthon található szintetikus és kémiai úton előállított takarító-, és mosószereit környezet-és bőrbarátra, ezzel egyszerre takarítana meg pénzt, óvná saját és családtagjai egészségét (a bőrön által a szervezetbe juttatott vegyszerek mennyiségét, ami sokkal nehezebben ürül ki, mintha megenné őket) és nem utolsó sorban kímélné vele környezetét.

Pár évvel ezelőtt volt szerencsém elolvasni egy olyan összefoglalót a mosó-, és takarítószerekről és a krémekről, ami nagyon elborzasztott, és úgy döntöttem, hogy én ebből többet nem kérek.

1-2 hónapon belül szépen lecseréltem minden otthon szükséges dolgot környezetbarát termékre, és azóta sem vásároltam mást. Ma már saját magam készítem el a krémeimet is, így én döntöm el, hogy mi kerüljön bele, és nem másokra hagyatkozok, elveszve a hátoldalon található bonyolult összetevők felsorolásában, amit nem is értek.

Sok embernél bőrproblémák jelzik a változtatás szükségességét, és jó esetben nem csak az orvos szavai után mennek, hanem megpróbálnak a dolgok mögé látni, és alternatív gyógymódokat keresnek. Jó lenne, ha sokan a megelőzésre helyeznék a hangsúlyt és nem tűzoltásba csapna át a dolog!

A célom ezzel a weboldallal és webáruházzal pedig az, hogy megosszam minél több emberrel az információt, tapasztalatot amit én összeszedtem.

Mindenki döntsön a saját belátása szerint, hogy mit választ!

Üdvözlettel: Márai Anita

Márai Anita