Avokádó vaj

Jól kenhető, keverhető krém alap jellegzetes avokádó illattal és törtfehér színnel.

Fő összetevője a nyers avokádó olaj (50% felett), de egyéb finomított növényi olajok (25-49%, részben hidrogénezett) és finomított sheavaj (5-9,9%), valamint E vitamin (tokoferol, 0,1-0,99% ) is alkotják.

Nagy előnye, hogy avasodásra kevésbé hajlamos, mint a nyers avokádó olaj, és akár önmagában is egy intenzíven ápoló bőrápoló krém lehet.

Gazdagon tartalmaz A, B, C, D, E, F, H vitamint-  lecitint, és aminosavakat.

Az avokádó vaj finoman hidratálja a sérült bőrt, a szélfútta kezeket, kipirult, kiszáradt bőrt, de gyors segítséget hoz a napégette bőrnek- nagyon jó bőrregeneráló tulajdonságokkal bír.

Gyakran szolgál öregedésgátló krémek alapjául.

Az olvadáspontja 30 °C - 35 °C között van, amely csak néhány fokkal alacsonyabb hőmérséklet a természetes emberi szervezetnél. Így bőrrel érintkezve könnyen olvad- bőrbe juttatása így könnyű. Kiválóan alkalmas száraz, hámló és repedezett bőrre. Csökkenteni az öregségi foltokat a bőrön. Testápolók, napvédő krémek fontos alapanyaga lehet, mert segíthet megvédeni a bőrt az UV sugárzás és a nap káros sugaraival szemben. Antioxidáns hatása és E-vitamin tartalma miatt az avokádó lágyító hatással van a bőrre.

Kényeztesd bőröd a tiszta, természetes avokádóvajjal, hogy selymesnek és simának érezhesd a bőröd, és megvédhesd bőröd a káros környezeti behatásoktól.

Avokádó vaj (150 ml)